Lydrejser

Beskrivelse

Duane Hartel’s SOUND JOURNEY og Tomas Zawadzki’s NAKED SONGS danner rammerne for denne unikke lydrejse.
Eventen er delt op i 2 faser og starter med NAKED SONGS – med Tomas Zawadzki.

NAKED SONGS er smukke hjerteåbnende sange om hverdagens spiritualitet. ”Sange, der alle på hver sin unikke måde afslører, at det, der føles allermest personligt og sandt for mig, er intimt i forbindelse med det, der er allermest personligt og sandt for dig.”
Det er musik og fortælling, der åbner døre dybt inde i hjertet.

Aftenens anden del er en SOUND JOURNEY, en lydrejse guidet af lydhealer og coach Duane Hartel. Her vil du blive ført ind i et univers af lyde og overtone-frekvenser der vil stimulere din krops selvhelbredende kraft, sætte gang i healingsprocesser og transformere blokeret energi på alle planer.

Duane holder Space under hele arrangementet, hvilket betyder, at han vil kæle for alle detaljer, så du får en helhedsoplevelse. Det kan ikke forklares, det skal opleves!

Alle har vi brug for at få sjælen mere med i vores hverdag. Denne aften ”kalder vi sjælen hjem”, vi skaber et kærligt rum med lyd, musik, fortælling og visuels, hvor det sande, det autentiske og sårbare i os, trygt kan træde i forgrunden og blive mærket af hver enkel af os og i os alle som helhed.

Vi arrangerer events med lydrejser rundt i landet. Ring og høre nærmere.

Med venlig hilsen.

Duane Hartel